Apartma #311

Prosenjakovci , Moravske Toplice

Tam, kjer se gorička čarobnost spogleduje z madžarsko vročekrvnostjo …in tam, kjer se starodavna tradicija rokuje z dobrimi srci tamkajšnjih ljudi … tam je Prekmurje. Tam se skrivajo pokoj, mir in nasmejani obrazi domačinov. Ne samo štorklje, gibanica in slamnate strehe – tam je kraj, kjer si spočije duša.


Kmetija Sabotin
In tam, obdana s paleto razkošnih barv, stoji kmetija Sabotin. V vasi Prosenjakovci - daleč od oči, a blizu srca. Sabotinovi vrlo obdelujemo dvajset hektarjev površin, travnikov, gozdov … In vse diši po nekdanjih, lepih časih. Ko je družino grela lončena peč, svetila petrolejka, v loncu pa je brbotala dišeča juha stare mame. Sabotinovi spoštujemo tradicijo. Spoštujemo žulje naših prednikov.


Apartma Kočova iža vas čaka v krajinskem parku Goričko, med Križevci v Prekmurju in Kančevci - na koncu sveta, kot se radi pošalijo domačini. Lončarovci so ena izmed redkih vasi, kjer med sprehodom po razgibani pokrajini postanete eno z naravo. Nadihajte se svežega zraka, gobarite ali se sprostite ob prijaznem klepetu s kakšnim domačinom! Pokrajina vas bo sprejela z odprtimi rokami, kar prav zagotovo najbolje vedo lovci, ribiči, gobarji, ljubitelji dobrega vina, skratka vsi, ki ljubijo naravo in z njo živijo.


Čakamo vas s toplim nasmehom!