Apartma #417

od 65,00€/noč

Bi želeli počitnice preživeti ob slovenski obali?
Potem se odločite za "Apartmaje Heidi", ki se nahajajo v Portorožu - najlepšem turističnem kraju ob slovenski obali.
Hiša "Apartmaji Heidi" je ravno prav oddaljena od mestnega vrveža, da lahko užijete mir in počitek, pa vendar tako blizu, da ste v samem središču dogajanja. Če se boste odločili pešačiti, boste do centra mesta in do kopališča potrebovali le 10 minut. Na voljo so vam sodobno opremljeni apartmaji za 2 - 4 osebe, parkirni prostor, velik balkon s prelepim razgledom na ves portoroški zaliv, kjer boste lahko uživali ob romantičnih večerih, zvezdnatem nebu in ob poslušanju glasbe, ki se bo razlegala iz centra mesta.
V neposredni bližini se nahajajo Terme Portorož, če si boste zaželeli terapije s slanico ter fango oblogami, Casino, kjer boste lahko poskusili srečo, dobre restavracije, kjer boste okušali morske dobrote, teniška igrišča, da poskrbite za vašo kondicijo, Avditorij, če si boste zaželeli ogledati prireditev ali kino predstavo, odprta plesišča z živo glasbo, kjer se boste lahko zavrteli ter Aerodrom Portorož, od koder boste lahko poleteli na panoramske vožnje ali pa boste z letalom pripotovali.
V "Apartmajih Heidi" bomo poskrbeli za vaše udobje in nepozabne počitnice. Posredovali vam bomo informacije o izletih, prireditvah, vodnih in športnih dejavnostih, gostiščih in nakupih. Z nami se lahko sporazumevate v slovenskem, nemškem, italijanskem ali angleškem jeziku. Dobrodošli!

Namestitve