Apartma #558

Laze v Tuhinju

Počitek, oddih, sprostitev, igrivost, nepozabna doživetja ....to je Vaš čas!


Čakajo vas APARTMAJI JESENUC Apartmaji Jesenuc vam to lahko podarijo! Apartmaji so sodobno opremljeni in se nahajajo v eni izmed stranskih dolinic Tuhinjske doline, v majhni vasici Snovik (občina Kamnik), ki se ponaša tudi z novonastalimi toplicami Terme Snovik-Kamnik.


Apartmaji so oddaljeni le streljaj od term Terme Snovik. Naša prenočišča oz. prvi apartma je "zaživel" kmalu po ideji o začetku projekta Terme Snovik. Sedaj na vas čakajo trije privatni apartmaji. Apartma za štiri osebe, apartma za tri osebe in apartma za dve osebi.


Zakaj bi si privoščili apartma? Snovik je majhna vas v osrčju Tuhinjske doline. Ideja, da bi imeli v Tuhinjski dolini Terme je stara že več kot 50 let. V ta namen je bilo v vasi Vaseno narejenih več raziskovalnih vrtin. Več let je tako termalna voda čakala pod površjem. Proti koncu stoletja pa je spet zaživela ideja, da bi imela tudi Tuhinjska dolina Terme. V začetni fazi je bilo izvedenih več sestankov in delavnic z vaščani. Vaščani so takrat izrazili svoje želje in pričakovanja. Sami smo se odločili da bodo pri nas apartmaji. Apartmaji Jesenuc so bili prvi privatni apartmaji v Tuhinjski dolini. Na začetku je bil samo en apartma. Kasneje se je izkazalo, da se en apartma premalo. Zgrajen je bil drug apartma in kasneje še tretji apartma. Tako smo si upravičeno nadeli naziv Apartmaji Jesenuc. Z razvojem Term Snovik je družba Terme Snovik d.o.o. zgradila apartmajsko naselje. Apartmaji so med najbolj obiskanimi kapacitetami v Tuhinjski dolini.