Apartma #635

Tolmin

Ste si zaželeli mirnih v naravi doživetih počitnic, s sprehodi ob smaragdni reki, ali daljših planinskih poteh? Mogoče so vam ljubši adrenalinski športi na reki in v zraku?! Vse to in še marsikaj drugega boste doživeli če nas boste obiskali na idilični domačiji obdani z zelenjem in dišečim gozdom.


Apartma se nahaja na levem bregu smaragdne reke Soče in sicer med Tolminom in Kobaridom v majhni in mirni vasici z imenom Gabrje pri Tolminu.Klimatiziran apartma nudi petim osebam komplet opremljeno kuhinjo, kopalnico, spalnico ter dnevni prostor, katerega čez dan lahko koristite kot dnevni prostor za sprostitev ob gledanju TV-SAT oziroma poslušanju glasbe, zvečer pa le tega lahko spremenite za nočni počitek.


Poleg navedenega vam stanovanje nudi tudi verando, kjer si boste lahko urice krajšali ob pečenju na žaru.Okolico apartmaja pa predstavlja poleg parkirnega prostora tudi velik travnik – sadovnjak, kjer si lahko privoščite sprostitev ob raznih družabnih igrah.Domačija vam nudi poleg počitka tudi kopanje oziroma piknik na soški plaži, ki je oddaljena le približno 300 metrov od apartmaja. Poleg tega je izvrstna izhodiščna točka za popoldanske ali celodnevne izlete, kolesarjenje, ribolov, padalstvo, vodne športe in druge dejavnosti.


Idealen kraj torej za tiste, ki si želijo počitka in vse, ki bi svoje počitnice radi preživeli aktivno.V Soški dolini je poleg tega še ogromno kulturnih in naravnih znamenitosti, ogled katerih vam srčno priporočamo. Tukaj so se bili odločilni boji na Soški fronti, zato je po okoliških hribih mogoče najti še mnogo ostankov, ki spominjajo na grozote 1. svetovne vojne. V spomin in opomin je temu posvečen tudi Kobariški muzej.

Namestitve