Apartma #687

Strunjan 33B, Strunjan

od 60,00€/noč

V neposredni bližini solin v idiličnem Strunjanu oddamo prenovljeno počitniško hišo. Vikend hiša se nahaja v samem centru Strunjana, v neposredni bližini solin, približno 200 metrov oddaljena od trgovine in gostilne Pod trto. Od morja in glavne strunjanske plaže je oddaljena približno 800 metrov.

Hiša ima lasten dovoz (iz ceste, ki pelje na plažo) in možnost parkiranja za več avtomobilov. Možen je najem samo celotne počitniške hiše z nastanitvijo maksimalno 6 odraslih oseb. V pritličju hiše se nahaja osrednji prostor s kuhinjo (posoda in pribor sta vključena), jedilno mizo, TV sprejemnikom, raztegljivim kavčem in kopalnico s tušem in straniščem. V prvem nadstropju hiše pa se nahajata še dve ločeni spalnici z ločenima vhodoma (dostop do spalnic je po zunanjih stopnicah). Ena spalnica je opremljena z enotno posteljo 200x180 in TV sprejemnikom, v drugi pa sta dve ločeni postelji 200x90 in radio sprejemnik. Vsi prostori so klimatizirani.

Ponujamo tudi možnost uporabe majhnega žara.

Cena najema počitniške hiše je od 60,00 EUR/nočitev (cena je odvisna od termina najema). Turistična taksa v ceno ni vključena in jo je potrebno plačati posebej.