Hiša #679

Ljubno ob Savinji

od 70,00€/noč

Počitniška hiša BONIDESA se nahaja na hribčku ob robu gozda, na mirni in idilični lokaciji, oddaljena vsega 2 km od kraja Ljubno ob Savinji. Z nje se razprostira čudovit pogled na okoliške hribe ter na reko Savinjo, ki se vije po dolini.


Lokacija počitniške hiše predstavlja odlično izhodišče za aktivnosti, kot so kolesarjenje, ribolov, pohodništvo, planinarjenje (Velika planina, Raduha, Smrekovec, Travnik), kakor tudi za izlete v prelepo Logarsko dolino, Matkov kot, Robanov kot, Snežno jamo idr. Zaradi izjemne kulturne krajine in ohranjenosti narave je bila Logarska dolina že leta 1987 razglašena za krajinski park, solčavsko območje pa je prejelo tudi prestižno evropsko priznanje "Evropska destinacija odličnosti".


Ljubitelji cvetja si lahko ogledajo tudi lepote Mozirskega gaja ali Alpski vrt na Golteh. Tisti, ki si bodo zaželeli sproščanja v termalni vodi, pa lahko obiščejo bližnje Terme Topolšica ali Dobrna. Ker se v neposredni bližini počitniške hiše nahaja večji športni center, ki organizira spuste z raftom ali kanujem po reki Savinji, bodo lahko na svoj račun prišli tudi ljubitelji vodnih športov.


V času zimske sezone se boste lahko predajali radostim smučanja, bordanja in sankanja na smučišču Golte, saj je spodnja postaje gondole oddaljena le dobrih 10 minut vožnje. V počitniški hiši pa se bodo prijetno počutili tudi tisti obiskovalci, ki si želijo samo nekaj samote, miru in počitka, saj se nahaja v objemu narave, ta pa ima v vsakem letnem času svoje čare.

Počitniška hiša ima cca 120 m2 bivalne površine v treh etažah in omogoča nočitev do 9 oseb (5 osnovnih in 4 dodatna ležišča). Obiskovalcem daje občutek domačnosti in za bivanje nudi vso potrebno udobje (centralno ogrevanje, kaminska peč v dnevni sobi, pralni in sušilni stroj v kopalnici, SIOL TV, WI-FI idr). Ima 3 ločene prostore za spanje (2 spalnici in dnevna soba), dve kopalnici, jedilnico in kuhinjo. Za druženje, zabavo in tudi praznovanje kakšnega dogodka je na razpolago vinska klet ter večji zimski vrt.


V letnem času je za te namene možno koristiti veliko zunanjo teraso s čudovitim pogledom v dolino in na okoliške hribe ter pokriti kozolec z zunanjim kaminom.

Za obiskovalce je zagotovljen urejen parkirni prostor za 4 – 5 osebnih vozil, do katerega je možen dostop tudi v zimskem času.

Cena dnevnega najema celotne počitniške hiše je od 70 EUR na dan dalje (odvisno od časa najema in števila obiskovalcev), v kar je vključena tudi uporaba posteljnine in brisač.