Turistična kmetija Hudičevec

Razdrto 1, Hruševje

Na turistični kmetiji Hudičevec je redko dolgčas. Devet otrok se poleg šole ukvarja še z različnimi dejavnostmi, v prostem času pa po svojih močeh pomaga pri delu na kmetiji. Poleg Katje in Emilijana sta nepogrešljiv člen še stara starša Pavla in Janko. Ni veliko ljudi, ki pri njunih letih zmorejo toliko.


Delo družinskih članov na kmetiji se prepleta z delom na turističnem področju. Vsi skupaj si prizadevajo, da bila vsakodnevno delo in trud na koncu poplačana z zadovoljstvom gostov.

Namestitve

 • Sobe & Apartma                        (0+0)
  Sobe & Apartma   (0+0)

  Za prenočitev gostov imamo na turistični kmetiji Hudičevec na voljo 2 apartmaja za do 6 oseb ter 7 sob z različnim številom ležišč. Ne sprejemamo živali na prenočevanje (psov, mačk in ostalih).

  Apartmaji

  LIPA. Prvi apartma meri 55 kvadratnih metrov in ima 2 ločeni spalnici s francosko posteljo. WC s tušem, kuhinjo s kuhalno ploščo, pečico, pomivalnim strojem in hladilnikom. V kuhinji je tudi velika miza. Ob kuhinji je dnevni prostor s SAT TV in dostop do INTERNETA. Tu je tudi kavč, ki je lahko tudi dodatno ležišče. Na hodniku je garderobna omara. Pred apartmajem, ki ima vhod preko stopnišča stoji mogočna lipa, pod katero je predvsem poleti prijetno posedeti.

  TISA. Drugi apartma meri 50 kvadratnih metrov. Ima spalnico, v kateri sta francoska postelja in pograd. Iz te spalnice je prehod v enoposteljno sobo. Ima kuhinjo, s pomivalnim strojem, hladilnikom in kuhalno ploščo ter pečico. Tudi odlagalne površine je dovolj. Ob kuhinji je miza ter kavč, ki je lahko tudi dodatno ležišče. V dnevnem prostoru je tudi TV in SAT tv, telefon ter dostop do INTERNETA. Vse pohištvo je izdelano iz masivnega lesa-jelše. Do apartmaja vodi lasten vhod z 19 stopnicami.

  Sobe

  Svojim gostom lahko ponudimo 2 dvoposteljni sobi (francosko ležišče), 2 dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem, 2 dvoposteljni sobi z pogradom ter sobo v kateri je le pograd. V vseh sobah je televizija, SAT TV, dostop do INTERNETA ter kopalnica s tušem in WC-jem. Pohištvo je iz masivnega lesa - jelše.

  V predprostoru sob je velika miza za pomenke ob večerih ter računalniška oprema za brezplačno uporabo interneta.

  Jedilnica in otroški kotiček

  V manjši jedilnici, ki je namenjena predvsem penzionskim gostom je na voljo tudi TV, video, internet ter prostor za družabne igre. (predvsem za otroke) Večja jedilnica je primeren prostor tudi za razna praznovanja ali delovne sestanke. V poletnih mesecih je v uporabi tudi zunanja terasa, s pogledom na Nanos.

  Storitev      Nočitev      Nočitev z zajtrkom       Pol penzion    Penzion    Apartma za 6 oseb

  Cena         19,5 €         23 €                               32 €           41 €               80 €

  Popusti za otroke

  • do 2 let: brezplačno

  • od 2 do 7 let: 30%

  • od 7 do 12 let: 20%

  Nočitev z zajtrkom
  Apartma