Apartma Tip Top Bovec

Trg golobarskih žrtev 44, Bovec

V naši apartmajski hiši, ki gosti obiskovalce od leta 2017, imamo 4 ločene apartmaje z 21 ležišči. Posamezni apartmaji lahko sprejmejo 2-9 ljudi. Udobna namestitev za pare, družine ali prijatelje. Zaradi svoje centralne lokacije, lahko enostavno dostopate do trgovin z živili, restavracij, in nekaterih športnih igrišč (košarka, nogomet, tenis, plezalni objekti). Parkiranje je na javnem parkirišču, približno 40 metrov od hiše. Vsi apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo ter velike udobne postelje. Na voljo so tudi dodatna ležišča. Nudimo prostor za smučarsko opremo ali kolesa. Možnost pranja in sušenja perila. V kolikor pri nas bivate 4 noči je storitev brezplačna. V celotni hiši je brezplačen wifi.


Zakaj izbrati nas?


Tiptop je več kot stanovanje! Poleg namestitve vas pričakujemo s programi aktivnega preživljanja prostega časa, vodenim raftingom, kanjoningom, kajakom, ziplineom in ogledi jam. Naše programe ponujamo predvsem za apartmajske goste, zato so "zasebni" ogledi manjših skupin zagotovljeni. Na reko se nam nikoli ne mudi, da bi v celoti uživali v darovih narave. Vedno poskušamo iz trenutnih razmer potegniti največ, saj ne maramo dolgočasnih tur! Imamo motivacijo, znanje, licence in veščine, da naredimo to avanturo doživljenjsko izkušnjo! Bodi naš gost!

Namestitve

 • Apartma Tip Top Bovec                        (+)
  Apartma Tip Top Bovec   (+)

  Apartma idealen za pare ali družine. Razpolaga z dvema sobama: spalnica z zakonsko posteljo ter postelja z raztegljivim kavčem, v dnevni sobi / kuhinji pa je še en kavč. V apartmaju lahko biva 6 ljudi.

 • Apartma Tip Top Bovec II                        (+)
  Apartma Tip Top Bovec II   (+)

  Enosobno stanovanje z zakonsko posteljo in kavčem. Kuhinja je v ločenem prostoru, od koder lahko vstopite v kopalnico. To sobo priporočamo parom in družinam z majhnimi otroki.

 • Apartma Tip Top Bovec III                        (+)
  Apartma Tip Top Bovec III   (+)

  Apartma za 9 oseb se nahaja na podstrešju.  Na vrhu stopnic je prijetna dnevna soba/ kuhinja, od koder je možen dostop do vseh ostalih prostorov. Levo je soba s tremi posteljami in ločeno kopalnico. Desno pa je mini apartma: soba z zakonsko posteljo in ločeno kopalnico ter še eno majhno spalnico za dve osebi.

 • Apartma Tip Top Bovec IV                        (+)
  Apartma Tip Top Bovec IV   (+)

  Ta apartma je priljubljen med pari. Ima ločen vhod z ulice. V prostoru z nizkim stropom se boste počutili prijetno kot v gnezdu. Na voljo je velika zakonska postelja in dobro opremljena kuhinja, kjer si lahko pripravite hrano in nato uživate pred stanovanjem, kjer so stoli in nekaj nadstreška.