Apartmaji Ktrenč

Mala vas 53, Bovec

Dva klimatizirana apartmaja za 4+1 osebe ,v mansardi,z ločenim vhodom,se nahajata na mirni lokaciji Bovca,vendar le 200m od centra mesta.


Sta konfortno opremljena, z lastnim vhodom in parkingom,shranjevanjem smučarske, sušenjem kajakaške in druge opreme,garažo za motorna kolesa in kolesa, možnostjo piknikov v pokritem letnem vrtu z kaminom in grilom ter otroškimi igrali v velikem vrtu.


Ker smo na obrobju,je od nas odlično izhodišče za hojo ali tek v naravo,gozd ali hribe.

Namestitve

 • Apartma                        (0+0)
  Apartma   (0+0)

  Sodobno opremljen apartma bo nudil ugodje šestim osebam. Apartma ima sobo z zakonsko posteljo in odprto sobo v manrardi z dvema posteljema. Še dve osebi pa lahko prenočita na raztegljivem kavču v dnevni sobi. Stopnice v zgornji sobi so varovana z otroško ograjico.
  Kopalnica je opremljana s tuš kabino.
  V zimski sezoni je za ogrevanje poskrbljeno s centralnim sistemom, zato je strah pred mrazom odveč. Za vročo vodo skrbi 450 literski kombiniran bojler.
  V kuhinji najdete naslednjo sodobno belo tehniko: steklokeramični štedilnik, hladilnik in pečica.
  Svoje dragocenosti, denar in dokumente lahko shranite v sef, ki se nahaja v vašem apartmaju. Na voljo je tudi internetni priključek s hitrostjo ADSL 1Mb/s. Pred hišo je velik urejen vrt z možnostjo prirejana piknikov.
  V apartmaju se ne kadi. Kadilci imajo pred hišo urejen prostor za kajenje.