Pouletov kamp Vrhpolje

Vrhpolje 42, Vipava

Nedaleč od Vipave se nahaja prijetna primorska vasica Vrhpolje, ki je poznana po priznanih vinarjih in odličnih vinih, katere povezuje Vipavska vinska cesta. Vas Vrhpolje je odlična izhodiščna točka od koder se lahko odpravite v naravo. Lahko se povzpnete na planoto Nanos, ki je pravi raj za ljubitelje kolesarjenja in pohodništva. V bližini vasi se nahaja plezalna stena v soteski potoka Bela, ki privablja mnogo domačih in tujih plezalcev. 

Pouletov kamp se nahaja v neposredni bližini cerkve sv. Primoža in Felicijana v Vrhpolju. Lastnik je družina Kobal, ki s svojo prijaznostjo in dobro voljo vedno razveselijo svoje goste. Kobalovi doma pridelujejo tudi vinsko kapljico, tako da lahko obiskovalci med drugim obiščejo njihov vinski hram. 


Pred soncem se lahko skrijete v senco sadnih dreves, v večernih urah pa se lahko odpravite na ogled bližnjih znamenitosti, na vožnjo s kolesom ali morda do bližnjih plezalnih sten v soteski potoka Bela.


NOVO v ponudbi: IZPOSOJA KOLES
V kampu imajo na razpolago 5 koles, za eno uro najema boste odšteli 2 evra, za cel dan pa 10 evrov.

Dostop: Iz smeri Ljubljana - Nova Gorica zavijete proti Vipavi, od tu pa sledite tabli za vas Vrhpolje, kjer ob cerkvi zavijete levo. Pouletov kamp se nahaja ob šoli.

Namestitve

 • Pouletov kamp Vrhpolje                        (0+0)
  Pouletov kamp Vrhpolje   (0+0)