Apartma #141

Solčava

od 77,00€/noč

Si želite oddiha in razvajanja v apartmajih sredi neokrnjene narave, v zavetju gora Savinjskih Alp, med Robanovim Kotom in Logarsko Dolino, v bližini idilične gorske vasice Solčava? Prisrčno vabljeni v naš novozgrajeni objekt, kjer vam je na voljo pet nadstandardno opremljenih apartmajev, ter mini wellness �Potočka zijalka�.


Nekaj značilnosti naših apartmajev: mirna lokacija, bližina glavne ceste, pogled na planine iz vseh apartmajev, v bližnji okolici možnosti športnih, rekreacijskih, lovskih, ribiških in adrenalinskih dejavnosti, bližina centra vasi s servisnimi dejavnosti, izhodiščna točka za planinske pohode na Raduho, Strelovec…,alpski stil z veliko lesa, prostorni, komfortni apartmaji, eden primeren tudi za invalide na vozičkih, večina apartmajev z balkonom, lastni izvir čiste pitne vode brez klora, kompletna oprema in vsi materiali naravni, ročno po meri izdelano pohištvo, tradicionalen stil, oprema zadostoju kriterijem za 4 zvezdice.


V vsakem apartmaju TV in internetni priključek, protivlomno varovanje (na zahtevo). Vrtni kamin, otroška igrala, rezerviran parkirni prostor. Posebej priporočamo naš mini wellness s tremi savnami, whirpoolom in frigidarijem in skupni prostor za druženje �drvarnica�.

Namestitve