Apartma #195

Naše apartmajske hiše ni težko najti. Nahajamo se na osrednji ulici pri vstopu v Bovec iz smeri Trbiž – Kranjska Gora, slabih 200 metrov od odcepa z obvoznice.

Spoznali nas boste po sončni tabli, blago rožnati fasadi, sproščenem obnašanju in lepem razgledu na severovzhodni del venca gora, ki obkrožajo kotlino.

Preprosto – radi imamo ljudi. Gostoljubno sprejmemo obiskovalce z vseh koncev sveta in veseli nas, če lahko našim gostom ponudimo nekaj tiste iluzije, ki jo omogoča turizem. Nadzoraovan odklop iz vsakdanjika, trenutke tišine in majhne radosti, ki jih vsi potrebujemo. Tukaj smo, da vas vodimo po neznanem polju, da vas seznanimo, usmerjamo in prijateljsko spremljamo.

Iskreno povedano, tudi od vas pričakujemo, da nam prinesete dobro voljo, pozitivno energijo, kajti odnos med gostom in gostiteljem je najboljši, če je zasnovan na nečem, kar presega odnos usluga - plačilo.

Turistična taksa se računa 1,01 eur po osebi na dan.Otroci do 18 leta imajo pri plačilu takse 50% popusta.Doplačilo za domače živali je 5,00 eur dnevno. 

Uporaba posteljnine, brisač, kuhinjskih krp ter INTERNETA je vključena v ceno. V novoletnem terminu oddajamo samo za 6 nočitev ali več. Pri manjšem številu nočitev zaračunamo pribitek 30 %.

Dodatnih stroškov ni. Popusti na večje skupine in večje število nočitev po dogovoru. Popusti veljajo tudi za družine ter študente in dijake.

Namestitve