Apartmaji in sobe Lavrič, Lepu d's' pršu

Nova vas 46b, Nova vas

Apartmaji Spalnica, bedroom savna

Na Bloški Planoti v Novi vasi boste v naših apartmajih našli sprostitev za svojo družino in partnerjem, uživali v naravi z nahrbtnikom ali kolesom, si ogledali podzemni svet. Radi vam bomo rekli:''Lepu d's' pršu.'' Raziskovanje notranjskega krasa vas vodi vse do Cerkniškega jezera, kjer si lahko v vasi Dolenje jezero ogledate Muzej Jezerski hram,ki prikaže delovanje jezera v vseh letnih časih.


S slivniškimi čarovnicami se povzpnemo na Slivnico, od kjer se nam odpre pogled na lepote prelepe Notranjske. Moramo se pohvaliti, da imamo pod Križno goro, po mnenju mnogih eno najlepših svetovnih jam na svetu- Križno jamo. Podzemna jezera vam pričarajo lepoto dvoran, ki še niso občutile sončno svetlobo. Bloška planota ima naziv Zibelka smučanja v srednji Evropi, znana predvsem po zimskih Bloških tekih na smučeh. V ostalih letnih časih pa vabi na širne planote in svojo poletno riviero- na Bloško jezero na Volčjem. Nekje na obzorju se nam smeje Snežnik, ki čuva ob svojem vznožju grad Snežnik. Domačini še vedno skrbijo, da ne bi izumrla polharija.


Vse o polhih in divjih živalih, ki prebivajo v notranjskih gozdovih povedo v Polharskem muzeju poleg gradu. NAŠE PEŠPOTI obsegajo zanimiv izbor krajših in daljših destinacij. Opiramo se na različne relacije V grobem so to: krajše poti z možnostjo Tailor made pohodniških programov, slovenski del evropske poti E6, evropska pešpot Via Alpina, slovenski del evropske pešpoti E7, Velika Krpanova pot, Kunaverjeva pot, Meniševska naravoslovna učna pot, Meniševska sprehajalna pot, Naravoslovna učna pot po Rakovem Škocjanu, Po poteh žive vode. Sprehajalništvo in pohodništvo sta vse bolj cenjena načina preživljanja prostega časa in zdrave rekreacije.


Prepričani smo, da bomo ta del programa v Vaše in naše zadovoljstvo še nadgradili.

Namestitve

 • Apartmaji Lavrič, Lepu d's' pršu                        (4+0)
  Apartmaji Lavrič, Lepu d's' pršu   (4+0)

  Apartmaji Lavrič vključujejo :
  - dva štiri posteljna apartmaja,
  - enega dvo posteljnega,
  - ter eno sobo z zakonsko posteljo
  - in eno z ločenima posteljima
  - imajo kabelsko televizijo, brezžično internetno povezavo, centralno ogrevanje

  Štiri sobni apartma z balkonom
  Dvo posteljni apartma
  Soba z zakonsko posteljo
  Soba z ločenima posteljama
  Štiri sobni apartma z teraso