Apartma #198

od 70,00€/noč

Apartma se nahaja v sklopu apartmajskega naselja Term Ptuj, v objemu narave in v neposredni bližini Termalnega parka Ptuj, ter vam ponujajo vse, kar potrebujete za počitek po aktivnem dnevu. Sprostitev si po kopanju v Termalnem parku lahko pričarate tudi v svetu savn, kjer vas pričakujejo finska, aroma, blatna in solna savna, kromaterapija ter ledena jama v hotelu Primus.


Apartma ima opremljeno kuhinjo, kopalnico z kopalno kadjo, kabelsko televizijo, telefon in je primeren za 2 + 1 osebe.


V samem apartmaju imate vse kar potrebujete za prijeten oddih (kuhalnik vode, posteljnino, brisače- pri 7 nočitvah se 1x menjajo), razen copat, katere si iz higijeskih razlogov, prinesite svoje če ne želite sami kuhati, je poskrbljeno za hrano v Restavraciji Zila, ki se nahaja takoj čez cesto ali v bližnji pizzeriji Beli Vitez, kjer bo prišel na svoj račun, še tako zahteven gurman. Karte za koriščenje Bazena v Termalnem parku imate kot gost apartmaj znižane za 40%, ter dovoljena 2 vstopa na dan.


Za naše goste je dogovorjen prevoz s taxi službo po znižani ceni. Pri naročilu je potrebno povedati da ste gost našega apartmaja. Pri koriščenju 3 nočitev ali manj, je za potrditev rezervacije potrebno plačilo v višini 20€ za čiščenje.


Rezervacija je potrjena, ko prejmete napotnico/voucher!


POSEBNA UGODNOST: ob koriščenju 7 nočitev, vam podarimo 4-urno vstopnico za bazene VESPASIANUS (bazeni v Hotelu Primus

Namestitve