Apartma #215

Vikend počitniška hiša se nahaja na območju mariborskega Pohorja v bližini smučišč Bellevue (10 min) in Areh (5 min). Nahaja se v zelo lepem mirnem, naravnem okolju, s prekrasnim razgledom v smeri Šmartna na Pohorju in Boča.

Hiša ima 2 nadstropja, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, klet, centralno ogrevanje in SAT TV. V njej lahko biva do 10 oseb.

Lokacija omogoča obilico športnih, rekreativnih in wellness aktivnosti. Pozimi je mogoče smučati ali tekati na smučeh v  le nekaj minut oddaljenih smučarskih središčih Areh in Bellvue, ki nudijo tudi svoje wellness programe (savne, bazen, wirpooli, fitness). V ostalih letnih časih pa lokacija nudi obilo možnosti različnih izletov, kot npr. Slap Šumik, Črno jezero, idr. Mogoče je tudi kolesariti ali se ukvarjati z različnimi športi na bližnjih igriščih za tenis, košarko ali nogomet.

Zaradi bližine pragozda ima območje eno najbolj ugodnih klim v Sloveniji (priporočljivo za osebe s težavami z dihali).

POSEBNA PONUDBA!: V zimskem času vam ob najemu hiše za vsaj dva dni, nudimo tudi do 4 ure učenja smučanja brezplačno s profesionalnim smučarskim učiteljem – demonstratorjem ali možnost učenja vožnje med količki v veleslalomu ali slalomu s profesionalnim trenerjem smučanja. Pri vseh ostalih urah imate 50 % popusta.

Namestitve