Apartmaji "Na vasi"

Savica 14, Bohinjska Bistrica

Bohinj je kraj, kjer si lahko odpočijete, se naužijete svežega zraka in naberete moči in kjer vsak ljubitelj neokrnjene narave, rekreacije in tudi adrenalinskih športov najde nekaj zase.


Naši apartmaji Na vasi se nahajajo v majhni vasi Savica, ob reki Savi, v spodnji bohinjski dolini. Vas je lepo izhodišče za sprehode, jahanje, kolesarjenje, izlete v hribe, ribolov, zato dobrodošli vsi, ki radi uživate v lepi naravi, v bližini vode in hribov.


Nudimo vam 5 apartmajev (3xza 2-5 oseb in 2xza 4-8oseb). Manjši apartmaji imajo po 1 spalnico z zakonsko posteljo in dodatno posteljo ter raztegljiv kavč v dnevni sobi, kjer je tudi dobro opremljena kuhinja in jedilnica, kopalnica s tušem in pa po večini imajo tudi balkon.


Večja apartmaja pa imata po 2 spalnici z zakonsko posteljo, dnevno sobo s kavčem in dobro opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem ter balkon. Vsi apartmaji so svetli in prijetno opremljeni.  

Namestitve

 • Apartmaji                         (3+2)
  Apartmaji   (3+2)

  V naši apartmajski hiši vam nudimo štiri povsem nove sodobno opremljene apartmaje različnih velikosti (za 2 do 7 oseb), v prizidku domače hiše pa še apartma za 7 oseb. Vsi apartmaji so lepo in dobro opremljeni ter pripravljeni za vaše brezskrbne počitnice.

  Vsak apartma ima 1 ali 2 spalnici z zakonsko posteljo in dodatno posteljo, v dnevnem prostoru je udoben raztegljiv kavč za 2 osebi, jedilni kot, dobro opremljena kuhinja, SAT TV in brezplačni brezžični internet. Večina apartmajev ima tudi balkon.

  V vsakem apartmaju je možno bivanje najmanj 5 oseb, cena apartmaja je odvisna od števila oseb v apartmaju, vsaka dodatna oseba doplača 10 EUR/noč.V ceni najema so posteljnina, brisače, kuhinjske krpe, WiFi in končno čiščenje. V glavni sezoni je potrebno doplačilo za bivanje manj kot 3 noči.

  Pred hišo so parkirišče, mali vrt z mizo in klopmi ter otroška igrala.

  Hiša je le nekaj metrov oddaljena od reke in pa nove asfaltirane kolesarske poti do jezera. 


  apartma za 2 osebi
  • 40m²
 • apartma 3 osebe                        (3+2)
  apartma 3 osebe   (3+2)
  apartma za 3 osebe
  • 40m²