Apartma #277

Zagredec, Žužemberk

Ob regionalni cesti med Ivančno Gorico in Žužemberkom je v starih časih stal vinotoč, v katerega so radi zavili furmani. Ponosni na svojo stoletno tradicijo smo ohranili freske iz stare gostilne, ki jih je leta 1926 ustvaril popotni umetnik Jug.

Danes vas vabimo, da zavijete v sodobno gostišče s prenočišči, kjer vam bomo ob kozarcu domačega vina postregli slovenske in svetovne dobrote. Ob dopoldnevih se lahko okrepčate z malico, dnevno nudimo kosila in širok izbor jedi po naročilu. ter hišne specialitete. Radi prisluhnemo vašim željam in pripravimo nepozabno praznovanje praznovanje posebnega dogodka, poslovna srečanja in seminarje s projekcijo, brezžičnim internetnim dostopom in ozvočenjem. Vaši povabljeni lahko pri nas tudi prenočijo. Smo blizu Dolenjskih Toplic in smučarskega centra Bela.


Reka Krka vabi na spust s kajakom, kanujem ali raftom, bližnja odlično ohranjena stara rimska cesta pa na pohod med vasicami Dolenjske. Gričevnata pokrajina je priljubljena med kolesarji, obnovljena regionalna cesta med Ivančno Gorico in Novim mestom pa priljubljena med motoristi. Privoščite si oddih v dolini reke Krke, saj je gostišče odlično izhodišče za številne športne dejavnosti kakor tudi za krajši počitek ali tedenske počitnice.