Turistična kmetija Pri Lazarju

Podgrajska cesta 9/c, Ljubljana

Na turistični kmetiji Pri Lazarju nudimo nočitve za goste


Ponudba za nastanitev gostov zajema kvalitetno opremljene dvoposteljne sobe s kopalnicami (tuš kabina, umivalnik in WC). Vsaka soba ima poleg hladilnika, televizije in telefona še priključek za hitri dostop na internet.

Organiziramo tudi prevoz iz letališča, železniške in avtobusne postaje ali drugih, v naprej dogovorjenih točk.

Dve sobi imata tudi teraso z mizo in gugalnico, ena soba pa je prirejena potrebam invalidov.

Namestitve

 • Sobe pri Lazarju                        (0+0)
  Sobe pri Lazarju   (0+0)

  Sobe so najvišje kategorije štirih jabolk.

  V večji gostinski sobi je nameščen tudi predvajalnik LCD in ostala oprema za nemoten potek delovnih srečanj ali konferenc.

  Nastanjenim gostom se za zajtrk pripravi doma pripravljena marmelada, med, sir, maslo in suhomesnati izdelki. Zajtrk temelji na doma pridelani hrani, predvsem ekološko pridelanih pridelkih. Glede na potrebe gostov, se čas za zajtrk dogovori že predhodni dan.

  Gostje imajo ob nastanitvi na naši kmetiji možnost različne ponudbe. Ob predstavitvi oz. prijavi se najraje pozanimamo za njihove želje in potrebe.
  Možna je različna intenzivnost čiščenja sob (vsakodnevna menjava posteljnine in brisač, do dvodnevne ali tedenske menjave oz. po potrebi).
  Predstavimo tudi možnosti dodatne ponudbe na kmetiji in okolici.

  Poleg različnih ogledov in sprehodov po kmetiji, imajo gostje možnost sodelovati pri delih v hlevu ali na pašniku. Organiziramo lahko vodene oglede dveh podgrajskih gradov skupaj s kamnolomom mlinskih kamnov, dolino reke Besnice, sotočje treh rek, pestrost živalskega in rastlinskega sveta ob Borovničevi pohodni poti, izlet na Janče - najvišji vrh občine Ljubljana, ogledi drugih kmetij z zanimivo osnovno pridelavo ali dodatnimi ponudbami, kot so sušenje sadja, stara žganjekuha, predelava sadja, ...

  Cena nočitve z zajtrkom je 30,00 EUR.

  Cena polpenziona (po predhodnem dogovoru) je 36,00 EUR.

  Turistična taksa: 1,01 EUR na osebo na dan

  Popusti: otroci do 3. leta brezplačno, otroci od 3. do 12. leta 50% popust, dodatno ležišče 10% popust.

  Za nočitve manj kot 3 dni se zaračuna dodatek v višini 20%.

  Soba + zajtrk