Apartma #559

Bled

V centru slovenskega turističnega bisera Bleda, nekaj minut od čudovitega Blejskega jezera, se nahajajo udobna počitniška stanovanja Bledea (****).


Le 55 km od glavnega mesta Ljubljane, v zelenju, kjer vas zjutraj prebudi ptičje petje in žuborenje potoka, oddajamo počitniške apartmaje Bledea, kamor se lahko zatečete po napornem kongresnem, študijskem ali poslovnem dnevu, kamor lahko pobegnete na počitnice pred mestnim hrupom.


Za aktivno nabiranje življenjskih moči v času bivanja v apartmajih Bledea predlagamo igranje golfa na igrišču s 27 luknjami, ki je le 3 minute vožnje z avtom oddaljeno od počitniških stanovanj Bledea. Namestitev v počitniških stanovanjih Bledea lahko izkoristite tudi za plavanje in veslanje na Blejskem jezeru, pozimi za drsanje, turno smučanje in tek na smučeh.


Sprehodi po Bledu in okolici, obisk blejskega otoka s cerkvijo ter gradu in vožnja s fijakerji, kar vse vam je z namestitvijo v počitniških apartmajih Bledea hitro dostopno, vam bodo odkrili bogato stavbno dediščino, sakralne objekte in vile; izleti v bližnjo okolico pa naše neokrnjene naravne lepote.


Ob potoku in obdana z obširnim vrtom nudijo počitniška stanovanja Bledea v vsaki sezoni oazo miru.


Veselimo se Vašega obiska.

Namestitve