Apartma #656

Veržej - Banovci - MS

V mirnem okolju daleč od betonskih blokov, ob reki Muri leži majhna vasica Banovci, kjer živijo prijazni ljudje in vam je narava tako rekoč podarjena v dlan.


V samem centru vasi se nahajajo novo lepo urejeni apartmaji HERIC, ki so od Term Banovci oddaljeni le krajši sprehod (cca.350 m) ob pogledu na lepo urejene domačije, katere vam ponujajo raznovrstne domače specialitete (domače vino, zelenjavo z vrta, domačo tünko, med,…).


V bližini apartmajev je tudi več kaffe barov in pizzerija.
Glavna ponudba pa so seveda Terme Banovci, kjer lahko razvajate svoje telo in duha v številnih notranjih in zunanjih bazenih ter v Wellness centru, kateri vam nudi različne masaže telesa, aroma terapijo, podvodne masaže ter zeliščne, biserne in termalne kopeli. Posebnost Term pa so razni animacijski programi za najmlajše (banovski gusarji, banovske čarovnice, detektiv Franček, banovski vitezi,…).


Okolica Banovec pa vam seveda ponuja še ogromno možnosti za različne športne aktivnosti. Posebna zimska čarobnost vasi pa je »božična vas«, kadar se vsa vas v mesecu decembru spremeni v čar sijočih lučk in jaslic.