Apartma #667

Strunjan

od 65,00€/noč

V Krajinskem parku Strunjan, v bližini Zdravilišča KRKA in Strunjanskih solin, oddajamo 3 apartmaje: 

Apartma 1 - za 2 osebi (opremljena kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica s tušem in WC-jem). Cena: od 65€/dan
Apartma 2 - za 4 osebe (opremljena kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z dvema ločenima posteljama, kopalnica s tušem in WC-jem). Cena: od 85€/dan
Apartma 3 - za 5 oseb (opremljena kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica s tremi ločenimi posteljami, kopalnica s tušem in WC-jem). Cena: od 85€/dan.

Apartmaji so bili v celoti prenovljeni leta 2013. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, SAT TV in brezplačno WiFi povezavo. Pred vsakim apartmajem je tudi prostor z vrtno garnituro. Posteljnina je vključena v ceno. Parkiranje je zagotovljeno poleg hiše.


Apartmaji se nahajajo 150m od urejene plaže, blizu teniških igrišč, restavracij in kavarn. V bližnjem Zdravilišču Krka vam je na voljo fitness, wellness center, zaprti in odprti bazeni in mini golf. Prav tako so v bližini naravne sprehajalne poti in kolesarska pot Parencana. Apartmaji so namenjeni vsem, ki si želijo preživeti tako miren kot tudi aktiven dopust.