Vila #646

Seča, Portorož

Preživite počitnice v stanovanju s čudovitim razgledom na Portoroški zaliv. Ob čistem in jasnem vremenu se pogled razprostira vse Gradeža v Italiji.


Resnično sproščujoča izkušnja za vse, ki uživate v izjemnih razgledih, miru in naravnem ambientu mediterana le 5 minut vožnje iz Portoroža. Od hiše se lahko sprehodite ali odkolesarite proti znanim istrskim mestecem Malija, Korte in Šared. Mediteranska zelišča pa naberite kar na domačem vrtu in pri sosedih povprašajte po oljčnem olju ali zelenjavi. Ponujamo vam dve stanovanji. Zgornje stanovanje je 3-sobno, primerno za 4 ali 5 oseb.


Je klimatizirano, ima ločeni spalnici, dnevno sobo s kotno sedežno garnituro, kuhinjo, kopalnico in teraso. Spodnje stanovanje klime ne potrebuje, saj zaradi kamnitih zidov ostaja prijetno hladno. To stanovanje je 2-sobno. Ima spalnico, kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor z dvema ali tremi ležišči in veliko kamnito dvorišče s potjo v sadovnjak in gozd. V mesecu maju, juniju ali septembru je po dogovoru možen tudi mesečni najem, najem za 14 dni, seveda po nižji ceni.


Cena najema za zgornje stanovanje je 60€, za spodnje pa 55€. V predsezoni do 15.julija je možen ob najemu vsaj 5 dni dogovor o ceni najema.Najem je v času naše prisotnosti možen tudi preko vikenda. Pokličite zdaj ter si rezervirajte stanovanje v hiši z razgledom.

Namestitve